06 42291284 | info@demantelzorgontzorger.nl

Spreekuur

Zou jij graag meer horen over de taken die de Mantelzorgontzorger jou uit handen kan nemen? Kom dan eens vrijblijvend langs op het maandelijkse spreekuur in Stralend 040 aan de Voirt 2A in Nuenen. Daar bespreek ik graag de mogelijkheden met jou, onder het genot van een kop koffie. Zo’n half uurtje kan al heel zinvol zijn om voor jezelf de boel op een rijtje te krijgen. Waar heb jij behoefte aan, en zit er tussen deze zaken iets waar ik als mantelzorgmakelaar je bij kan ondersteunen?

Voor wie?

Zeker wanneer je het gevoel hebt dat je vastloopt in de ingewikkelde wet- en regelgeving rondom mantelzorg, of wanneer je vreest dat de werkdruk jou te hoog wordt en je overbelast gaat raken, is het zinvol om langs te komen op het maandelijkse spreekuur. Maar het kan ook goed zijn dat je met bepaalde vragen zit, waarop je het antwoord maar niet lijkt te kunnen vinden. Ook dan help ik je graag. Zit je bijvoorbeeld met één van onderstaande vragen, schroom dan niet en meld je aan.

  • Waar kan ik bepaalde hulpmiddelen vinden, en hoe vraag ik ze aan?
  • Hoe regel ik de professionele zorg die nodig is?
  • Het is misschien nodig om ons huis te verbouwen, kan ik daar een vergunning voor krijgen?
  • Ik ben bang dat ik bepaalde formulieren niet goed invul, kan iemand mij daarbij helpen?
  • Ik merk dat ik minder goed presteer op mijn werk, nu ik mantelzorg verleen. Wat kan ik daaraan doen?
  • Ik zou wel wat extra hulp kunnen gebruiken, wie kan ik inschakelen om bepaalde zorgtaken van mij over te nemen?

Wat?

Natuurlijk is bovenstaand lijstje maar een kleine greep uit de vragen die je als mantelzorger kunt hebben, of moeilijkheden waar je tegenaan kan lopen. Als Mantelzorgontzorger hoop ik mijn naam waar te maken en samen met jou een passende oplossing te vinden. Belangrijk daarbij is, dat jij zelf altijd de regie houdt. Jij bepaalt welke regeltaken ik van jou overneem, en ik richt de mantelzorg op zo’n manier in, dat jij je er zelf prettig bij voelt. Het doel dat ik graag met jou bereik, is het creëren van ruimte en tijd. De tijd voor een fijne relatie met degene aan wie jij mantelzorg verleent, op een manier die jij prettig vindt, zonder last te ondervinden van regels en wetten.

Waar?

Het maandelijkse spreekuur vindt plaats bij Stralend 040 aan de Voirt 2A in Nuenen. Daar ontvang ik je graag voor een kop koffie en een fijn gesprek van ongeveer een half uur over de mogelijkheden die ik jou als mantelzorgmakelaar kan bieden.

Aanmelden spreekuur

Wil jij zeker zijn van een plekje op het maandelijkse spreekuur met de Mantelzorgontzorger bij Stralend 040? Meld je dan snel aan. Dat kan telefonisch of met een mailtje.

Contactformulier